Servicii oferite:

SC ROUES SRL este autorizata sa preia, sa stocheze temporar si sa transporte spre eliminarea finala, o gama foarte larga de deseuri industriale periculoase si nepericuloase.

Cuprind:
Servicii ecologice complete, care prevad executarea lucrarilor de colectare, transport, stocare temporara, sortare si eliminare deseuri periculoase si nepericuloase conform normelor de mediu in vigoare, astfel:

  • colectare, deseurile sunt colectate in recipienti omologati de agentia pentru protectia mediului
  • transport, transportul este realizat cu autoutilitare specializate care detin licenta ADR de transport marfuri periculoase
  • stocare temporara, depozitare temporara, controlata, selectiva, pe o platforma betonata, in incinta punctului de lucru, a deseurilor si prevederea dotarilor tehnice pentru stocarea deseurilor in conditii de maxima siguranta.
  • ortare si eliminare deseuri periculoase si nepericuloase, Eliminarea finala a deseurilor va fi facuta la un antrepozit fiscal de productie, incinerator ecologic sau groapa ecologica conditie esentiala pentru eliminare finala in baza unui contract incheiat cu astfel de societati atestate de APM.
  • spalari si curatari rezervoare, Conform normelor de mediu in vigoare care includ spalarea ecologica propriu zisa, preluarea, transportul, depozitarea temporara si transportul spre eliminare finala a deseului rezultat din spalarea rezervorului.
  • decontaminari soluri,etc. Decopertarea portiunilor de pamant contaminate cu substante periculoase si decontaminare prin metode certificate de APM.

SC ROUES SRL utilizeaza si pune la dispozitie o gama larga de recipienti ecologici si omologati de mediu pentru colectare, transport si stocare a tuturor deseurilor,conform normelor de mediu în vigoare .

Societatea noastra respecta cu strictete toate prevederile legale; astfel colectarea deşeurilor se va efectua cu autoutilitare specializate care îndeplinesc condiţiile de transport ADR, acestea facand transportul direct de la generator spre eliminare finala, care va fi facuta la un antrepozit fiscal de productie, incinerator ecologic sau groapa ecologica conditie esentiala pentru eliminare finala.